1.Which sport’s competition is known as the Sultan Azlan Shah Cup?
[A] Football
[B] Cricket
[C] Field Hockey
[D] Tennis
Correct Answer: C [Field Hockey]
2.Which sport’s competition is the Sultan of Johor Cup?
[A] Foot ball
[B] Field Hockey
[C] Kabaddi
[D] Tennis
Correct Answer: B [Field Hockey]
3.How many team members are there in each team of a Roller Hockey game?
[A] 2
[B] 3
[C] 5
[D] 7
Correct Answer: C [5]
4.Who was awarded the “best young player” in the 2018 FIFA Football World Cup?
[A] Harry Kane
[B] Luka Modric
[C] Kylian Mbappe
[D] Thibaut Courtois
Correct Answer: C [Kylian Mbappe]
5.Which country hosted the 2019 FIFA Women’s Football World Cup?
[A] United States of America
[B] Netherlands
[C] France
[D] England
Correct Answer: C [France]
6.Which country became the champion of the 2019 FIFA Women’s Football World Cup?
[A] England
[B] United States of America
[C] Netherlands
[D] Sweden
Correct Answer: B [United States of America]
7.What is the name of the Grand Slam Tennis tournament played on grass courts?
[A] Australian Open
[B] French Open
[C] Wimbledon Championship
[D] US Open
Correct Answer: C [Wimbledon Championship]
8.Which sport’s tournament is known as “ATP Tour”?
[A] Table Tennis
[B] Taekwondo
[C] Triathlon
[D] Tennis
Correct Answer: D [Tennis]
9.Which of the following are the only tennis players in history with four Olympic gold medals, as well as the only ones to win Olympic gold in the same event on three separate occasions?
[A] Kathleen Mckane Godfree and Venus Williams
[B] Kathleen Mckane Godfree and Serena Williams
[C] Venus Williams and Serena Williams
[D] Gigi Fernandez and Mary Joe Fernandez
Correct Answer: C [Venus Williams and Serena Williams]
10.Who is the only female badminton player from India attained the world no.1 ranking in women’s singles, according to Badminton World Federation?
[A] P.V.Sindhu
[B] Saina Nehwal
[C] Ashwini Ponnappa
[D] Jwala Gutta
Correct Answer: B [Saina Nehwal]